reeds lid?

Wijnjuweel GoldClub

Uw voordelen als lid:

25%
korting bij elke bestelling - geldig voor het hele assortiment
Toegang tot exclusieve wijnaanbiedingen & cadeaus
U ondersteunt getalenteerde wijnboeren

50 wijnboeren, 100+ wijnen

Als GoldClub-lid ondersteunt u wijnmakers: door voorfinanciering en een gegarandeerde afname hebben wijnboeren zoals Markus Pfaffmann (l.) de vrijheid om zich te richten op waar het echt om draait: de wijn! Zo ontstaat duurzame wijn met een heel eigen identiteit.

Waarom profiteert iedereen hiervan?

Wij ondersteunen onze wijnboeren niet alleen omdat we vriendelijk zijn en van wijn houden, maar omdat het iedereen voordeel biedt:

Blijvende korting

Blijvende kortingDoor de nauwe samenwerking met de wijnbouwers kunnen we samen de kosten drukken voor distributie en marketing: als GoldClub-lid profiteert u direct van de besparing en krijgt u standaard 25% korting op ons hele assortiment.

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Onze wijnexperts investeren veel tijd in het zoeken naar exclusieve aanbiedingen die uitblinken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alleen deze wijnen stellen wij aan u voor.

Meer tijd om wijn te maken

We zorgen ervoor dat onze wijnbouwers zich helemaal kunnen richten op het maken van wijn. Uiteindelijk profiteert iedereen van een hoogwaardig en heerlijk product: wij kunnen wijn aanbieden waar we trots op zijn, en u kunt ervan genieten!

Bent u nog geen GoldClub-lid? Zo gaat het in zijn werk!

  • Uitnodiging per e-mail aan specifieke vaste klanten

    Met de strikt gelimiteerde contingenten van onze wijnboerpartners kunnen we deze beperkte hoeveelheden wijn voor een speciale prijs gericht in goede handen geven

  • 25% korting op het hele assortiment

    Via uw persoonlijke kortingscode ontvangt u bij elke bestelling 25% korting

  • Exclusieve aanbiedingen

    Regelmatig sturen wij u exclusieve GoldClub-aanbiedingen met extra kortingen en cadeaus