reeds lid?

Wijnjuweel GoldClub

Uw voordelen als lid:

25%
korting bij elke bestelling - geldig voor het hele assortiment
Toegang tot exclusieve wijnaanbiedingen & cadeaus
U ondersteunt getalenteerde wijnboeren

50 wijnboeren,
100+ wijnen

Als GoldClub-lid ondersteunt u wijnmakers: door voorfinanciering en een gegarandeerde afname hebben wijnboeren zoals Markus Pfaffmann (l.) de vrijheid om zich te richten op waar het echt om draait: de wijn! Zo ontstaat duurzame wijn met een heel eigen identiteit.

Waarom profiteert iedereen hiervan?

Wij ondersteunen onze wijnboeren niet alleen omdat we vriendelijk zijn en van wijn houden, maar omdat het iedereen voordeel biedt:

Telkens korting

Door de gegarandeerde afname besparen de wijnboeren kosten voor het verhandelen van de wijn en kunnen ons voordeelprijzen bieden: zo profiteert u ook meteen van deze besparing en ontvangt u telkens 25% korting op ons hele assortiment.

Exclusieve wijn

Wij zijn geen supermarkt en hebben dus ook geen grote merken of mooie etiketten nodig. Zo kunnen we goede wijn aanbieden voor een scherpe prijs die nergens anders te krijgen is.

Meer tijd voor het maken van wijn

Met uw lidmaatschapsbijdrage kunnen wij onze wijnmakers garanderen dat een bepaalde hoeveelheid wordt afgenomen. Zo kunnen zij zich - in plaats van op de handel - helemaal richten op het wijn maken.

Bent u nog geen GoldClub-lid? Zo gaat het in zijn werk!

  • Uitnodiging per e-mail aan specifieke vaste klanten

    Met de strikt gelimiteerde contingenten van onze wijnboerpartners kunnen we deze beperkte hoeveelheden wijn voor een speciale prijs gericht in goede handen geven

  • 25% korting op het hele assortiment

    Via uw persoonlijke kortingscode ontvangt u bij elke bestelling 25% korting

  • Exclusieve aanbiedingen

    Regelmatig sturen wij u exclusieve GoldClub-aanbiedingen met extra kortingen en cadeaus