A. Verantwoordelijkheid voor het gebruik van gegevens

Het gebruik van persoonlijke gegevens door de website van Wijnjuweel is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Wijnjuweel
c/o Vicampo.de GmbH

Taunusstraße 57

55118 Mainz

Duitsland

Telefoon: +31 (0) 850 270 007

Website: https://www.wijnjuweel.nl/

E-Mail: info@wijnjuweel.nl  

Onze juridische adviseur omtrent de privacywetgeving:

privacy@vicampo.de

Contactpersoon: Alexander Mondani

Met deze gegevensbeschermingsverklaring informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens.


B. Gegevensgebruik

Om onze bedrijfsactiviteiten te kunnen uitvoeren maken wij gebruik van persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens worden door ons of door derden verzameld, opgeslagen en verwerkt.
Bij de uitwisseling van persoonsgegevens met de VS is het EU-US Privacy Shield van kracht. Hierin is vastgelegd dat de uitwisseling van persoonsgegevens met de VS aan de EU-voorwaarden gegevensbescherming dient te voldoen. Wij handelen uitsluitend volgens het EU-US Privacy Shield.

 

a) Logdata

Uw bezoek aan de website wordt automatisch geregistreerd. Er worden voornamelijk gegevens over de op dat moment gebruikte website, datum en tijdstip, browsertype, besturingssysteem, referrer-URL (laats bezochte website), IP-adres en provider verzameld. Wij hebben deze persoonsgegevens nodig voor de bescherming van onze online bedrijfsactiviteiten. De persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG. Deze logdata wordt na zeven dagen verwijderd en wordt in uitzonderlijke gevallen gebruikt als verklaring of bewijs bij juridische geschillen.

 

b) Hosting

Voor de werking van de website is het noodzakelijk dat bepaalde persoonsgegevens worden opgeslagen. Deze persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG. Voor onze zichbaarheid op het web gebruiken we diensten van webhostingaanbieders die wij de hierboven genoemde persoonsgegevens verstrekken.

 

c) Contactopname

Wanneer u met ons contact opneemt, worden uw persoonsgegevens (naam en andere door u aan ons verstrekte contactgegevens) en uw boodschap uitsluitend voor de afwikkeling van uw vraag/mededeling verwerkt. Deze persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1b van de AVG of art. 6, lid 1f van de AVG op grond van de hierboven vermelde redenen.

 

d) Nieuwsbrief

Om klanten regelmatig te informeren over onze producten en aanbiedingen bieden wij de mogelijkheid voor een aanmelding op de nieuwsbrief. Bij een aanmelding op de nieuwsbrief gebruiken wij de door u aan ons verstrekte gegevens (e-mailadres en andere vrijwillig verstrekte persoonsgegevens). Tijdens uw aanmelding heeft u voor het volgende nadrukkelijk toestemming verleend en hebben wij uw toestemming geregistreerd:


Ik wil mij op de nieuwsbrief abonneren (afmelding te allen tijde mogelijk via de afmeldlink of via een e-mail aan info@wijnjuweel.nl )

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Verzending van de nieuwsbrief na uw toestemming is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6 lid 1a van de AVG. De aanmelding op de nieuwsbrief geschiedt in zogenoemde double-opt-in-methode. Om misbruik tegen te gaan, zenden wij u na de aanmeldingsaanvraag een e-mail waarin u de aanmelding dient te bevestigen. Om het aanmeldingsproces volgens juridische richtlijnen te waarborgen, worden bepaalde gegevens vastgelegd. Dit betreft het tijdstip van de aamelding, het tijdstip van de bevestiging voor het ontvangen van de nieuwsbrief en uw IP-adres. Voor de verzending van de nieuwsbrief gebruiken wij de hulp van derden die hiervoor inzicht in de hierboven genoemde persoonsgegevens krijgen.

Klaviyo

We gebruiken de "Klaviyo" -service, van Klaviyo Inc, Boston, VS, om onze nieuwsbrieven te verzenden. Gegevens die worden opgeslagen bij het registreren voor de nieuwsbrief (e-mailadres, mogelijk naam, IP-adres, datum en tijd van uw registratie) worden verzonden naar een server van het bedrijf Klaviyo Inc. in de VS en daar in overeenstemming met de "EU- Amerikaanse privacyschilden ". Meer informatie over gegevensbescherming bij Klaviyo is te vinden op: http://klaviyo.com/privacy/. U kunt de ontvangst van de nieuwsbrief en daarmee de toestemming voor de opslag van uw gegevens op elk moment voor de toekomst annuleren. Details hierover vindt u in de bevestigingsmail en in elke individuele nieuwsbrief.

f) Klantaccount

Wanneer u bij ons een klantaccount aanmaakt, verleent u ons toestemming uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres, bankgegevens) en klantgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) op te slaan. Hierdoor kunnen wij u als klant identificeren en heeft u de mogelijkheid bestellingen te plaatsen.

Uw persoonsgegevens en klantgegevens worden in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6 lid 1a van de AVG verwerkt.

 

g) Verwerken van een aankoop

Wij verwerken uw bestelgegevens voor de vewerking van de koopovereenkomst. De verwerking van deze gegevens is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1b van de AVG.

Wij zenden uw adresgegeven en uw e-mailadressen (pakketaankondiging) aan onze verzendpartner. Wanneer noodzakelijk verstrekken wij de verzendpartner daarbij uw telefoonnummer voor de afstemming van een bezorgmoment.

Wij delen uw transactiegegevens (naam, datum, bestelling, betaalmethode, verzend- en/of ontvangstdatum, aankoopbedrag, geadresseerde en rekening/creditcardnummer) voor de afhandeling van de betaling via een derde partij.

h)  Gebruik van betaaldienstaanbieders

aa) Amazon Pay

Als u kiest voor de betaalmethode "Amazon Pay", wordt de betaling verwerkt door de betalingsdienstaanbieder Amazon Payments Europe s.c.a., 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxemburg (hierna "Amazon Payments" genoemd), aan wie wij de informatie die u tijdens het bestelproces heeft verstrekt, samen met de informatie over uw bestelling in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt b), AVG. Uw gegevens worden alleen doorgegeven aan de betalingsdienstaanbieder Amazon Payments met het oog op de verwerking van de betaling en alleen voor zover nodig. Voor meer informatie over het privacybeleid van Amazon Payments kunt u terecht op https://pay.amazon.com/uk/help/201751600

bb) Klarna

Als u kiest voor de betaalmethode "Klarna", wordt de betaling verwerkt door de betalingsservice van de Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Schweden, hierna „Klarna“ genoemd.

Om de afwikkeling van de betaling mogelijk te maken, worden uw persoonsgegevens (voor- en achternaam, straat, huisnummer, postcode, woonplaats, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en IP-adres) en gegevens met betrekking tot de bestelling opgeslagen. (bijv. factuurbedrag, artikel, soort levering) doorgegeven aan Klarna voor de identiteits- en kredietcontrole, op voorwaarde dat u zich hier bevindt in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt b AVG uitdrukkelijk heeft ingestemd in de loop van het bestelproces. U kunt hier zien aan welke kredietinstellingen uw gegevens kunnen worden doorgestuurd:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nl_nl/credit_rating_agencies

Het kredietrapport kan waarschijnlijkheidswaarden bevatten (zogenaamde scorewaarden). Voor zover scorewaarden zijn opgenomen in het resultaat van het kredietrapport, zijn deze gebaseerd op een wetenschappelijk erkende wiskundig-statistische procedure. De berekening van de scorewaarden omvat, maar is niet beperkt tot, adresgegevens. Klarna gebruikt de ontvangen informatie over de statistische waarschijnlijkheid van een betalingsachterstand voor een evenwichtige beslissing over het aangaan, uitvoeren of beëindigen van de contractuele relatie.

U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door een bericht te sturen naar de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking of naar Klarna. Klarna kan echter nog steeds het recht hebben om uw persoonlijke gegevens te verwerken als dit nodig is voor contractuele betalingsverwerking.

Meer informatie over de hiervoor genoemde verwerking door Klarna evenals de actuele gegevensbescherming van Klarna kunt u via  https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/en_de/data_protection.pdf oproepen.

Klarna SOFORT

Als u de betaalmethode "SOFORT" selecteert, wordt de betaling verwerkt door de betalingsdienstaanbieder SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München, Duitsland (hierna "SOFORT"), aan wie wij de informatie verstrekken die u tijdens het bestelproces hebt verstrekt, samen met de informatie over uw bestelling in overeenstemming met Art. 6 par. 1 lit. b Geef GDPR door. Sofort GmbH is onderdeel van de Klarna Group (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, Zweden). Uw gegevens worden alleen voor de verwerking van de betalingen ONMIDDELLIJK doorgegeven aan de betalingsdienstaanbieder en alleen voor zover dit nodig is. Meer informatie over de gegevensbeschermingsvoorschriften van SOFORT vindt u op het volgende internetadres: https://www.klarna.com/nl/privacy-statement/

cc) Shopify Payments

Als u een betalingsmethode kiest die wordt aangeboden door de betalingsdienstaanbieder Shopify Payments, 3rd Floor, Europa House, Harcourt Building, Harcourt Street, Dublin 2, wordt de betaling verwerkt door de technische dienstverlener Stripe Payments Europe Ltd. , 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, Ierland, aan wie we de informatie ontvangen die u tijdens het bestelproces hebt verstrekt, samen met informatie over uw bestelling (naam, adres, rekeningnummer, bankcode, eventueel creditcardnummer, factuurbedrag, valuta en transactienummer) volgens artikel 6, lid 1, lit. b AVG. Uw gegevens worden alleen doorgegeven voor het verwerken van betalingen met Stripe Payments Europe Ltd. en alleen voor zover dat daarvoor nodig is. U kunt meer informatie over gegevensbescherming vinden bij Shopify Payments op het volgende internetadres: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Stripe

Als u kiest voor een betaalmethode van de betaaldienstverlener Stripe, dan wordt de betaling verwerkt door de betaaldienstverlener Stripe Payments Europe Ltd, Block 4, Harcourt Centre, Harcourt Road, Dublin 2, Ierland, aan wie wij uw bestelgegevens (naam, adres, rekeningnummer, bankcode, eventueel creditcardnummer, factuurbedrag, valuta en transactienummer) doorgeven conform artikel 6, lid 1, punt b AVG. Uw gegevens worden alleen doorgegeven ten behoeve van de betalingsverwerking met de betalingsdienstaanbieder Stripe Payments Europe Ltd. en alleen voor zover dit noodzakelijk is voor de betalingsverwerking. Voor meer informatie over het privacybeleid van Stripe, ga naar https://stripe.com/de/terms.

 dd)  Apple Pay

Als u kiest voor de betaalmethode "Apple Pay" van Apple Distribution International (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Hollyhill, Cork, Ireland, wordt de betaling verwerkt via de "Apple Pay"-functie van uw eindapparaat dat werkt met iOS, watchOS of macOS, door het debiteren van een met "Apple Pay" gedeponeerde betaalkaart. Apple Pay maakt gebruik van beveiligingsfuncties die in de hardware en software van uw apparaat zijn ingebouwd om uw transacties te beschermen. Om een betaling vrij te geven, is het noodzakelijk om een vooraf door u gedefinieerde code in te voeren en deze te controleren met behulp van de functie "Gezicht ID" of "Touch ID" van uw terminal.

 

Voor betalingsverwerkingsdoeleinden worden de informatie die u tijdens het bestelproces verstrekt, samen met informatie over uw bestelling, in gecodeerde vorm aan Apple verstrekt. Apple codeert deze informatie vervolgens opnieuw met een ontwikkelaar specifieke sleutel alvorens de informatie door te sturen naar de betalingsserviceprovider van de in Apple Pay for payment opgeslagen betaalkaart. Versleuteling zorgt ervoor dat alleen de website die de aankoop heeft gedaan, toegang heeft tot de betalingsinformatie. Zodra de betaling is uitgevoerd, stuurt Apple het rekeningnummer van uw apparaat en een transactiespecifieke, dynamische beveiligingscode naar de bronwebsite om de betaling te bevestigen.

Indien persoonlijke gegevens worden verwerkt in de beschreven overdrachten, wordt de verwerking uitsluitend uitgevoerd voor de verwerking van de betaling in overeenstemming met artikel 6, lid 1, punt b), AVG.

Apple bewaart anonieme transactiegegevens, waaronder het geschatte aankoopbedrag, de geschatte datum en tijd en of de transactie met succes is voltooid. Anonimisering sluit elke persoonlijke referentie volledig uit. Apple gebruikt de geanonimiseerde informatie om Apple Pay en andere Apple producten en diensten te verbeteren.

Als u Apple Pay op de iPhone of Apple Watch gebruikt om een aankoop die u op de Mac via Safari heeft gedaan, af te ronden, communiceren de Mac en het autorisatietoestel via een versleuteld kanaal op de servers van Apple. Apple verwerkt of bewaart deze informatie niet in een formaat dat u identificeert. U kunt de mogelijkheid om Apple Pay op uw Mac te gebruiken in uw iPhone-voorkeuren uitschakelen. Ga naar "Portemonnee & Apple Pay" en schakel "Betalingen op de Mac toestaan" uit.

Voor meer informatie over de privacy van Apple Pay kunt u terecht op de volgende website: https://support.apple.com/de-de/HT203027

 

ee) Paypal

Bij betaling met PayPal – koop met creditcard via PayPal, automatische afschrijving via PayPal of, indien aangeboden, ’koop op rekening’ of ’termijnbetaling’ via PayPal als betaalwijzen – geven wij uw betalingsgegevens in het kader van de betalingsverwerking door aan PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (hierna ’PayPal’). Deze overdracht vindt plaats overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt b), AVG en alleen indien dat voor verwerking van de betaling noodzakelijk is.

PayPal behoudt zich bij koop met creditcard via PayPal, automatische afschrijving via PayPal of – indien aangeboden – ’koop op rekening’ of ’termijnbetaling’ via PayPal als betaalwijzen het recht voor een kredietwaardigheidscontrole uit te voeren. Daartoe worden uw betalingsgegevens in voorkomend geval overeenkomstig artikel 6, lid 1, punt f), AVG op basis van het gerechtvaardigd belang van PayPal bij het vaststellen van uw solvabiliteit aan kredietbureaus doorgegeven. Het resultaat van de kredietanalyse met betrekking tot de statistische waarschijnlijkheid van wanbetaling wordt door PayPal gebruikt voor beslissingen over de beschikbaarstelling van de respectieve betaalwijze. De kredietwaardigheidsinformatie kan waarschijnlijkheidswaarden (zogeheten scorewaarden) omvatten. Voor zover er scorewaarden in de kredietwaardigheidscontrole worden meegenomen, zijn deze berekend op basis van wetenschappelijk erkende mathematisch-statistische procedés. In de berekening van de scorewaarden worden onder andere, maar niet uitsluitend, adresgegevens meegenomen. Aanvullende informatie met betrekking tot gegevensbescherming, onder andere over de gebruikte kredietbureaus, vindt u in de privacyverklaring van PayPal: https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=nl_NL

U kunt tegen deze verwerking van uw gegevens te allen tijde bezwaar maken door een bericht naar PayPal te sturen. Evenwel blijft aan PayPal in voorkomend geval het recht voorbehouden om uw persoonsgegevens te verwerken indien dat noodzakelijk is voor naleving van de contractuele bepalingen voor het verwerken van betalingen.

PayPal Express

Als u de betaling via PayPal Express uitvoert, sturen we u in aansluitings op uw bestelling door naar Paypal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg, zodat u vanaf hun portaal opdracht tot betaling kunt geven. 

ff) iDEAL

Als u kiest voor de betalingsdienstaanbieder iDEAL (Currence Holding B.V., Beethovenstraat 300 Amsterdam, 1077 Nederland, https://www.ideal.nl), een SEPA-gebaseerde betalingsoverdrachtservice. Details over der privacyeinstellungen van iDEAL zijn te vonden op www.ideal.nl.

 

Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u in uw eigen vertrouwde betaalomgeving elektronisch de betaling van uw bestelling voldoen. Tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalmethode ‘iDEAL’. Onder uw adresgegevens kunt u aangeven met welke bank u wilt betalen. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor het gebruik van iDEAL worden u geen transactiekosten doorberekend. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van iDeal.

 

 

i) Websiteanalyse en marketing

aa) Performance Media

Deze website maakt gebruik van de dienst Performance Media van Performance Advertising GmbH, Gorch-Fock-Wall 1a, 20354 Hamburg, Duitsland (Performance Media). Performance Media gebruikt voor deze dienst de volgende persoonsgegevens: IP-adres, cookie-ID, user-ID en order-ID. Bij e-mailmarketing maakt Performance Media gebruik van uw e-mailadres, naam, adres en telefoonnummer. Dit geschiedt alleen wanneer deze gegevens bij ons bekend zijn (newsletter registration). De diensten van Performance Media gebruiken wij voor de vermarkting van ons aanbod op de website. De verwerking van de persoonsgegevens door Performance Media is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG.

bb) Taboola

Deze website maakt gebruik van de dienst Taboola van Taboola Inc, 1115 Broadway, 7th Floor, New York, New York 10010, VS (Taboola). Taboola gebruikt voor deze dienst de volgende persoonsgegevens: bestemmingswebsite, bezochte websites, clicks en gegevens voor het converteren van de gebruikerstatus. Deze dienst gebruiken wij voor de vermarkting van ons aanbod op de website. De verwerking van de persoonsgegevens door Taboola is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG. De bovengenoemde persoonsgegevens worden hierbij gedeeld met Taboola in de Verenigde Staten. Meer informatie over databescherming bij Taboola vindt u op:

https://www.taboola.com/privacy-policy

cc) Plista

Deze website maakt gebruik van de dienst Plista van Plista GmbH, Torstraße 33-35, 10119 Berlijn, Duitsland (Plista). Plista gebruikt voor deze dienst de volgende persoonsgegevens: IP-adres, cookie-ID, advertising-ID, order-ID en andere online identifiers. Deze gegevens worden met Plista gedeeld en gepseudonimiseerd. De verwerking van de persoonsgegevens door Plista is in lijn met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG.

dd) Cloudflare

Deze website maakt gebruik van de dienst Cloudflare van Cloudflare Inc., 101 Townsend Street San Francisco, CA 94107, VS (Cloudflare). Voor het mogelijk maken van deze dienst gebruikt Cloudflare de volgende persoonsgegevens: naam, titel, positie, contactgegevens, identificatiegegevens, gegevens over uw beroep en privéleven, evenals verbindings- en locatiegegevens (inclusief IP-adres). De verwerking van de persoonsgegevens door Cloudflare geschiedt volgens de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG. De bovengenoemde persoonsgegevens worden hierbij gedeeld met Cloudflare Inc. in de Verenigde Staten.

Cloudflare is gecertificeerd onder:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active.

Meer informatie over databescherming vindt u op

https://www.cloudflare.com/security-policy/

ee) LiquidM

Deze website maakt gebruik van de dienst van LiquidM Technology GmbH, Rosenthalerstr. 36, 10178 Berlijn, Duitsland. LiquidM gebruikt voor deze dienst de volgende persoonsgegevens: IP-adres, cookie-ID, advertising-ID, order-ID en andere online identifiers. Deze gegevens worden met LiquidM gedeeld en gepseudonimiseerd. De verwerking van de persoonsgegevens door LiquidM is in lijn met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG.

Meer informatie over databescherming bij LiquidM vindt u op: https://liquidm.com/privacy-policy/

gg) Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die een website in het lokale geheugen van de browser op de door u gebruikte computer opslaat. Cookies zorgen ervoor dat de browser later door de website weer wordt herkend. De cookies van onze website verzamelen geen persoonsgegevens over u of over uw internetgebruik. De cookies die u heeft ingesteld kunt u op ieder moment weer verwijderen, door deze van uw harde schijf te verwijderen, of in uw internetbrowser de betreffende instellingen te wijzigen. Raadpleeg het helpmenu van uw browser voor meer informatie. Mogelijk moet u de mogelijke impact van cookies telkens wanneer u de website bezoekt opnieuw accepteren.

Wij gebruiken cookies in combinatie met de volgende tools:

(i) Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseservice die wordt aangeboden door Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (Google). Google Analytics maakt gebruik van cookies: tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en een analyse van het gebruik van de website mogelijk maken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website (inclusief uw IP-adres) worden aan een server in de Verenigde Staten overgedragen en daar opgeslagen. Google zal de opgeslagen informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, om rapporten op te stellen over de activiteit op de website voor de eigenaren en om overige diensten te verlenen, die met het websitegebruik en internetgebruik verbonden zijn. Deze informatie gebruiken wij om onze website te optimaliseren en de vermarkting van ons aanbod op onze website te verbeteren. De verwerking van de persoonsgegevens door Google geschiedt volgens de wettelijke bepalingen van art. 6 lid 1f van de AVG. Google zal nooit uw IP-adres aan andere bij Google bekende persoonsgegevens koppelen.

Wij wijzen u erop dat voor deze website de optie ‘_anonymizeIp()’ gebruikt wordt. Deze optie zorgt ervoor dat IP-adressen alleen in afgekorte vorm worden opgeslagen waardoor een directe link met persoonlijke gebruikers uitgesloten is. Een directe link naar uw persoonsgegevens is hierdoor niet mogelijk. Alleen bij uitzonderingen wordt het volledige IP-adres aan een server in de Verenigde Staten overgedragen en daar afgekort.

U kunt op elk moment afzien van deze dataverzameling van Google door de Google Analytics Opt-out Browser Add-on via deze link:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Een handleiding en verdere uitleg over privacy en voorwaarden van Google vindt u hier:

https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=nl

https://policies.google.com/technologies/ads?hl=nl

Google is gecertificeerd onder:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Meer informatie over databescherming vindt u hier:

https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl

(ii) Facebook Remarketing/Retargeting:

Deze website maakt gebruik van een zogenoemde tracking pixel. Hiervoor wordt bij een bezoek aan de website een cookie op uw computer, tablet of telefoon opgeslagen. Deze cookies blijven permanent op uw apparaat en volgen vanaf welke advertenties en andere websites u bij VICAMPO bent gekomen. Wij analyseren en verwerken deze statistische informatie volgens de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG en uitsluitend met het doel om advertenties te verbeteren, de website te optimaliseren en de vermarkting van ons aanbod op de website te verbeteren.

Deze cookies worden niet ingezet voor een persoonlijke identificatie. Deze persoonsgegevens zijn voor ons anoniem en niet bedoeld om de gebruiker te identificeren. De door een cookie ontstane informatie over uw gedrag op de website (inclusief uw IP-adres) wordt aan een server van Facbook in de Verenigde Staten verstrekt en daar opgeslagen.

Facebook is gecertificeerd onder: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Meer informatie over databescherming vindt u hier:

https://www.facebook.com/help/568137493302217

(iii) New Relic

Deze website gebruikt de software NewRelic, dat een analyse van uw websitegebruik mogelijk maakt. De verkregen informatie uit een cookie over uw websitegebruik (inclusief uw IP-adres) worden aan een server van NewRelic in de Verenigde Staten overgedragen. Deze gegevens worden gebruikt om de vermarkting van ons aanbod op de website te verbeteren en is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG.

NewRelic gebruikt informatie om uw websitegebruik te evalueren, rapportages over uw websiteactiviteit voor VICAMPO samen te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik.

Meer informatie over databescherming bij NewRelic vindt u hier:

https://newrelic.de/termsandconditions/privacy

(iv) Doubleclick by Google

Deze website maakt gebruik van Doubleclick by Google, een dienst van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland. Doubleclick evalueert online gedrag en staat partners van Google toe gepersonaliseerde advertenties te publiceren. Hiervoor plaatst Google een cookie op uw computer, tablet of telefoon die laat zien welke advertenties in uw browser werden uitgespeeld en in welke advertenties of producten u geïnteresseerd was. Deze informatie wordt aan een server van Google in de Verenigde Staten overgedragen en uitsluitend verwerkt in overeenstemming met de wettelijke bepalingen volgens art. 6, lid 1a van de AVG.

U kunt deze dataverzameling te allen tijde deactiveren via deze link: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=nl&ref_topic=7048998 Kies om gepersonaliseerde advertenties uit te schakelen of installeer de deactiverings-add-on voor browsers.

Meer informatie over databescherming bij Google vindt u hier: https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl.

(v) Google AdWords

Deze website maakt gebruik van Google AdWords, een online-advertentieprogramma van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (Google). Voor de uitvoering van dit programma wordt een zogenoemde conversion tracking uitgevoerd. Wanneer u op een advertentie van Google klikt, wordt een cookie op uw apparaat opgeslagen. Met deze cookie zien Google en VICAMPO wanneer u op een van onze advertenties heeft geklikt en of u vervolgens op de website van VICAMPO was. Deze cookie verliest na 30 dagen haar geldigheid en kan u daarna niet meer identificeren. De informatie uit de conversion-cookie maakt het mogelijk voor gebruikers van Google AdWords statistische rapportages op te stellen en daarbij de vermarkting van ons aanbod op de website te verbeteren (art. 6, lid 1f van de AVG). U kunt het gebruik van deze persoonsgegevens in de toekomst tegengaan indien u de cookie van Google conversion tracking via uw internetbrowser deactiveert.

Meer informatie over databescherming bij Google vindt u hier:

https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl

(vii) criteo

Om onze advertenties op het internet doelgroepspecifieker en interessanter weer te geven gebruiken wij de diensten van Criteo (Criteo SA, Rue Blanche, 75009 Parijs/Frankrijk). Opt-Out: u kunt de retargetingdiensten van Criteo op uw browser blokkeren. Lees hiervoor de handleiding op https://www.criteo.com/privacy (zie User Choices Criteo - Criteo Sponsored Products).

hh) Hotjar

Wij gebruiken Hotjar om de behoeftes van onze gebruikers beter te begrijpen en het aanbod op deze website te optimaliseren. Hotjar werkt met cookies en andere technologieën om informatie over het gedrag van onze gebruikers en over hun eindapparatuur te verzamelen (met name IP-adres van het apparaat (wordt alleen in geanonimiseerde vorm geregistreerd en opgeslagen), beeldschermgrootte, type apparaat (Unique Device Identifiers), informatie over de gebruikte browser, locatie (alleen land) om de voorkeurstaal van onze website aan te geven).

Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. De informatie wordt niet door Hotjar en niet door ons gebruikt om individuele gebruikers te identificeren of met overige gegevens over individuele gebruikers samengevoegd. Meer informatie vindt u in Hotjars privacyverklaring hier: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

U kunt bezwaar maken tegen het opslaan van een gebruikersprofiel en van informatie over uw bezoek op onze website door Hotjar alsook het plaatsen van Hotjar trackingcookies op andere websites door op deze Opt-Out-link te klikken: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out

j) Integratie van externe content

Wij maken gebruikt van externe dynamische content om de presentatie van ons aanbod op de website te optimaliseren. Tijdens een bezoek aan de website wordt via een API automatisch een aanvraag bij de betreffende contentprovider ingediend, waarin bepaalde logdata (bijvoorbeeld het IP-adres van de gebruiker) worden verzonden. De dynamische content wordt daarbij aan onze website doorgegeven en weergegeven. Wij gebruiken externe content bij de volgende processen:

aa) Sovendus

Waardebonnen van Sovendus GmbH: Voor de selectie van een op dit moment voor u interessant waardebonaanbod worden door ons gepseudonimiseerd en versleuteld de hashwaarde van uw e-mailadres en uw IP-adres aan Sovendus GmbH, Hermann-Veit-Str. 6, 76135 Karlsruhe, Duitsland (Sovendus) doorgestuurd (art. 6, lid 1 f AVG). De gepseudonimiseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt gebruikt om rekening te houden met een eventueel aanwezig verzet tegen reclame van Sovendus (opt-out) (art. 21 lid 3, art. 6 lid 1 c AVG). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt ten behoeve van de beveiliging van gegevens en in de regel na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6, lid 1 f AVG). We sturen bovendien voor boekhoudkundige doeleinden gepseudonimiseerd; ordernummer, orderbedrag en valuta, sessie-ID, couponcode en tijdstempel door aan Sovendus (art. 6, lid 1 f AVG). Als u geïnteresseerd bent in een waardebonaanbieding van Sovendus, en op uw emailadres is geen opt-out in het Sovendus systeem geregistreerd, geven wij bij een klik op de enkel in dit geval getoonde Sovendus-Banner, versleuteld uw aanhef, naam, postcode, land en e-mailadres aan Sovendus door ter voorbereiding van de waardebon (art. 6, lid 1 b, f AVG).

Verdere informatie over de verwerking van uw gegevens door Sovendus is te vinden in de online richtlijnen voor gegevensbescherming op www.sovendus.nl/verklaring_inzake_gegevensbescherming/

bb) Google Fonts

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken, gebruiken wij externe lettertypen van Google Fonts. Deze worden bij een bezoek aan de website door een server van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland (Google) gepubliceerd. Google slaat hierbij geen cookies in uw browser op. Volgens onze bronnen wordt hierbij wel het IP-adres aan Google doorgegeven en opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om de vermarkting van ons aanbod op de website te verbeteren en is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG.

Google is gecertificeerd onder:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Meer informatie over databescherming vindt u hier:

https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl

cc) Google Maps

Deze website maakt gebruik van de kaarten van Google Maps van Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland om u een interactieve kaart ter beschikking te stellen. Bij de samenstelling van deze kaart worden persoonsgegevens, IP-adres en locatiegegevens aan de server van Google in de Verenigde Staten verstrekt en opgeslagen. Deze gegevens worden gebruikt om de vermarkting van ons aanbod op de website te verbeteren en is in overeenstemming met de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1f van de AVG.

Google is gecertificeerd onder:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Meer informatie over databescherming vindt u hier:

https://policies.google.com/privacy?hl=nl&gl=nl

l) Social plug-ins

Deze website maakt gebruik van websiteplug-ins van derden. Hiermee kunt u uw contacten laten weten of u ons aanbod bevalt, naar inhoud refereren en inhoud delen. De plugins zijn herkenbaar door de logo’s van deze derden. Bij een bezoek aan onze website worden uw persoonsgegevens met derden gedeeld. Als u een externe gebruiker bent, kunnen deze gegevens worden toegewezen aan het overeenkomstige gebruikersaccount bij de provider in kwestie. Een overdracht van deze gegevens naar een derde partij kan ook plaatsvinden als u niet bent geregistreerd als gebruiker van de derde partij en niet op de plug-in op onze pagina's klikt. We hebben een oplossing met twee klikken geïmplementeerd, zodat de plug-in standaard is uitgeschakeld bij een bezoek aan onze website. Alleen door op de plug-in te klikken, activeert u de plug-ins op onze pagina's. U verleent toestemming bij de volgende melding:

“Clicks voor een betere bescherming van persoonsgegevens: wanneer u hier klikt, wordt de button actief en kunt u een aanbeveling via Facebook geven. Zodra u dit activeert, worden persoonsgegevens met derden gedeeld.”

Bij een verstrekking zonder gelijktijdige registratie bij de derde partij is het niet altijd mogelijk om een directe persoonlijke referentie te verschaffen via bijvoorbeeld het IP-Adres. Dit is alleen via uw provider mogelijk.

Het gebruik van deze persoonsgegevens geschiedt uitsluitend volgen de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1a van de AVG.

Op deze website worden plug-ins van de volgende aanbieders gebruikt:

m) Sollicitaties

Persoonlijke gegevens die u ons verstrekt binnen het kader van een sollicitatie worden uitsluitend voor sollicitatiedoeleinden gebruikt. Wij delen deze informatie niet met derden. Deze gegevens worden tot het einde van de sollicitatieprocedure opgeslagen. Bij een niet succesvolle sollicitatie worden deze gegevens verwijderd. Bij een succesvolle sollicitatie worden deze persoonsgegevens in het personeelsdossier opgenomen. De verwerking van deze persoonsgegevens geschiedt uitsluitend volgen de wettelijke bepalingen van art. 6, lid 1b van de AVG.

C. Bewaartermijn van persoonsgegevens

Persoonsgegevens die via onze website zijn verstrekt worden alleen bewaard zolang dat nodig is om het beoogde doel te bereiken. In zoverre handels- en fiscale bewaartermijnen in acht moeten worden genomen kan de bewaartermijn uiterlijk 10 jaar bedragen.

D. Informatie over uw rechten

a) Informatie

Op verzoek ontvangt u op elk gewenst moment kosteloos informatie over alle persoonlijke gegevens die we over u hebben opgeslagen.

b) Uw rechten

Als betrokkene heeft u de volgende rechten:

Conform art. 18 AVG, het recht om de beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, voor zover

  • u de juistheid van de gegevens ontkent;
  • de verwerking onrechtmatig is, maar u weigert deze te wissen;
  • we hebben de gegevens niet langer nodig, maar u hebt ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen, of
  • u bezwaar heeft gemaakt tegen de verwerking op grond van art. 21 AVG;

c) Correctie, annulering, blokkering en overdracht

Als u niet langer instemt met de opslag van uw persoonlijke gegevens of als deze onjuist zijn, zullen wij op toepasselijke wijze zorgen voor de verwijdering of blokkering van uw gegevens of de nodige correcties aanbrengen (voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving). Hetzelfde geldt als we gegevens in de toekomst alleen op een beperkt niveau willen verwerken.

d) Gegevensportabiliteit

Op verzoek zullen wij u van uw gegevens voorzien in een gestandaardiseerd, gestructureerd en machinaal leesbaar formaat zodat u, wanneer gewenst, de gegevens kunt indienen bij een andere verantwoordelijke persoon.

e) Klachtrecht

U hebt het recht te klagen over de behandeling van uw persoonsgegevens die binnen onze verantwoordelijkheid vallen.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

f) Herroepingsrecht bij toestemming

Elke gegeven toestemming kan op elk moment worden ingetrokken. Met deze intrekking zal de rechtmatigheid van de verwerking tot het moment van intrekking niet verder worden verwerkt.

g) Beperkingen

Gegevens waarbij we de betrokkene niet kunnen identificeren, bijvoorbeeld als deze zijn geanonimiseerd voor analysedoeleinden, vallen niet onder de bovenstaande rechten. Informatie, verwijdering, blokkering, correctie of overdracht door een ander bedrijf kan mogelijk zijn met betrekking tot dergelijke informatie als u ons aanvullende informatie verstrekt die identificatie mogelijk maakt.

h) Uitoefening van uw rechten

Bij vragen over het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw gebruikersgegevens, bij informatie over of correcties op uw gegevens, of over blokkering of verwijdering van gegevens, stuurt u een e-mail naar privacy@vicampo.de

This cookie policy has been created and updated by CookieFirst.com.