Sparkling de luxe
Samen het glas heffen en vieren, dat gaat het best met bubbels vol elegantie en levendigheid. Hier vindt u onze sprankelende toppers van sekt tot prosecco.

Mooier kan een wedergeboorte haast niet gevierd worden dan met de Renaissance Riesling Sekt Brut, die uitnodigend en vrolijk is. Limoen, abrikoos en geel fruit huldigen het druivenras, en het verfrissende fijne zuurtje zorgt voor lichtheid.

De 'Il Beato' ('de gezegende') heeft niet alleen zijn naam verdiend, maar ook zijn gouden medaille: in de neus tonen van citrus, bloesem en appels, op de tong aroma's van geel fruit, noten en kruiden, fijne pareling en een harmonieuze afdronk.
93
FalstaffFalstaff

Deze mousserende wijnspecialiteit uit de Loire wordt geproduceerd volgens het traditionele proces gisting op fles en kreeg 92 Parker-punten, 93 Falstaff-punten, 90 punten van Wine Enthusiast en 91 punten van het tijdschrift FINE.
92
FalstaffFalstaff

Rond en opwekkend met tonen van rood en geel fruit, florale hints, fijne pareling, levendig zuurtje en een elegante afdronk – hij kreeg 92 Falstaff-punten en 91 punten van Robert Parkers Wine Advocate en het tijdschrift FINE.

De neus wordt gekenmerkt door citrusfruit, bloesem, appels en peren. In de mond verleidt de prosecco met aroma's van geel fruit, noten en kruiden, fris zuurtje, delicate romigheid, fijne bubbels en een harmonieuze afdronk.

Met Cinque Isole worden de vijf Gardameer-eilanden bedoeld die deze wijnlijn zijn naam gaven. En dat is de smaakbeleving van deze met goud bekroonde prosecco frizzante: licht en opwekkend, met een bouquet van geel fruit en bloesem – als een vakantiedag in
Berlin Wine Trophy

Merlot en cabernet franc behoren tot de klassieke rode druiven van Bordeaux. Hier schitteren ze in een cuvée als een mousserende rosé – geproduceerd volgens het klassieke proces gisting op fles en een goudwinnaar bij het Concours National des Crémants.

Mogen wij de nieuwe speelse en heerlijk fruitige cava van Crazy Cat aan u voorstellen? Catalaanse mousserende wijn gevinifieerd door traditionele gisting op fles. Bruisend genieten voor elke gelegenheid – crazy, elegant en we gaan er bijna van spinnen!

Een met goud bekroonde crémant met aroma's van geel fruit, bloesem, noten en kruiden en fijne minerale tonen die doen denken aan vuursteen. Traditionele gisting op fles en handmatige oogst staan synoniem voor kwaliteit.
Wijngoed lid van het Verband deutscher Prädikats- und Qualitätsweingüter

Chardonnay is een klassieke mousserende wijndruif en deze sekt mocht als elegante reserve extra lang rijpen op de gist. Het resultaat is pure elegantie: geelfruitige, nootachtige en kruidige aroma's, sap en romigheid – onweerstaanbaar.

De sekt heeft een uitnodigend bouquet van appels, peren, noten en brioche, in de mond toont hij zich elegant en evenwichtig met geelfruitige, nootachtige en plantaardige aroma's, fijne pareling, harmonieus zuurtje en een delicate romigheid in de afdronk.
Berlin Wine Trophy

Deze crémant kan het zelfs opnemen met grote namen die 20 tot 30 euro kosten: een gouden medaille bij de Berlin Wine Trophy en een aanbeveling in de Franse wijngids Guide Hachette bevestigen de kwaliteit.

Toe aan vakantie? Ontspannen aan het Gardameer zou mooi zijn. Geen punt: de met goud bekroonde 'Garda Frizzante' stuurt u op een sprankelende instant-genietreis – u hoeft niet eens uw koffer in te pakken!

Bruisend genieten zonder alcohol – dat is wat deze geweldige creatie van topwijnmaker Johannes Leitz biedt: opwekkend en sappig, met geelfruitige aroma's, levendig zuurtje, aangename bubbels en een zwierige afdronk.

Deze elegante Rheingauer riesling-sekt van het in schuimwijn gespecialiseerde Schloss Vaux zet de toon: sappig, opwekkend en fris, met aroma's van citrus, appel, perzik en kruiden, florale hints, levendige pareling en een harmonieuze afdronk.

De elegante 'Rosé Prestige Brut' verleidt met aroma's van rode bessen, bloesem, geel fruit en kruiden en is fris en elegant met opwekkend zuurtje, levendige pareling en een harmonieuze afdronk.
Berlin Wine Trophy & Frankfurt Wine Trophy

Deze hoogwaardige prosecco won maar liefst twee gouden medailles: bij de Berlin Wine Trophy en bij de Frankfurt International Trophy – complex, opwekkend en zeer prettig drinkbaar.

Een parelend Rijn-Hessisch prachtstuk: opwekkende neus van perziken, appels, citrusfruit en bloesem, in de mond sappig geel fruit, fris zuurtje, fijne pareling, minerale toetsen en een elegante, romige afdronk.
Berlin Wine Trophy

Een crémant met klasse, bekroond met een gouden medaille bij de Berlin Wine Trophy – qua stijl en kwaliteit absoluut vergelijkbaar met de prestigieuze, dure mousserende wijn uit Noordoost-Frankrijk.

Kisumé – klinkt goed, mooie smaakbeleving. De alcoholvrije mousserende rosé heeft een aromatische neus van bessen, in de mond is hij kruidig en elegant met tonen van rood fruit. Perfecte balans en fijne bubbels.
Berlin Wine Trophy

Tonen van bloesem, appel, mirabellen en brioche karakteriseren het bouquet. In de mond schittert de 'Harmonie' met aroma's van geel fruit en noten, opwekkend zuurtje, fijne pareling en een elegante afdronk. Goud bij de Berlin Wine Trophy.
Berlin Wine Trophy

Het bouquet doet denken aan citrusfruit, mirabellen en kruiden. In de mond gaan aroma's van geel en groen fruit samen met tonen van cassis en fijne specerijen, opwekkend zuurtje en een harmonieuze pareling. Terecht bekroond met goud in Parijs.

Deze hoogwaardige crémant de loire, geproduceerd volgens het klassieke proces gisting op fles, verleidt met opwekkend geel fruit, delicaat florale hints, fijne pareling, harmonieus zuurtje en een sappige, ronde afdronk.
Berlin Wine Trophy

Bekroond met goud bij de Berlin Wine Trophy: in de neus citrusfruit, bessen en kruiden, op de tong aroma's van frambozen, aardbeien en kersen, delicate specerijen, harmonieus zuurtje, levendige pareling en een ronde afdronk.